fredag 1 juli

Hej, hej hallå bloggen!!

idag är det den 1 juli, halva sommaren har redan gått. konstigt att tiden går så fort. och fort går tiden också på kollo. det har redan gått nästan en vecka och imorgon åker 1:a veckornas barn hem.

här på kollot har vi lite olika sätt att väcka barnen på. ibland kommer vi in med storslagen sång som t.ex ronja och imorse väckte vi dom med en blöt överraskning;) sen fortsatte dagen med schackturnering och pärlning. efter lunch gick vi ner till stranden för årets sandslottstävling, och fina slott blev det. temat var önskekollot.
kvällen inleddes med tacos till mat, mkt uppskattat. tack köket:) och sen blev det såklart ledardarten, och idag var det eriks tur att bli utsatt för makeover. han blev väldigt fint sminkad och fick på sig en otroligt snygg blommig sommarklänning som klädde han perfekt. sen blev det disco och stjärncermoni för dom som kommer lämna oss imorgon.

nu ligger förhoppningsvis alla barnen i sina sänger och läser eller sover. här planeras det för fullt inför morgondagen. men snart beger vi oss också till kojs.

tack och hej kollopastej.


               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0